Cserepezés

Szolgáltatások

Cserepezés

A cserepezés időtállósága 

A cserepezés egy időtálló és tartós tetőfedési megoldás, amely már évszázadok óta használatban van. A cseréptető egyaránt alkalmas új építésű és régi tetőfelújítási projektekhez is, és számos előnye van más tetőfedési anyagokhoz képest.

A cserepezés tartóssága

A cseréptetők hosszú élettartammal rendelkeznek, akár több évtizedig is eltarthatnak. Az időjárás viszontagságainak ellenálló anyagból készülnek, így a környezeti hatások sem árthatnak nekik, épp ezért előnyös a cserepezés.

A cserepezés változatos 

A cserepek számtalan színben, formában és méretben elérhetők, így lehetőség van a tető egyedi megjelenésének kialakítására cserepezés során.

A cserepezés energiahatékony

A cseréptetők segítenek a hőmérséklet szabályozásában, így nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb marad a lakásban. Ez nem csak a kényelem szempontjából előnyös, de az energiafogyasztás csökkentése révén a költségeket is csökkentheti a cserepezés. 

A cserepezés tűzvédelmi okokból is előnyös

A cseréptetők nem égnek, így csökkentik a tetőtérben keletkezhető tűzveszélyt is, ezért a cserepezés még biztonsági okokból is nagyon előnyös. 

A cserepezés karbantartási költsége elenyésző

A cseréptetők karbantartási költsége alacsony, rendszeres időközönként tisztítani és ellenőrizni kell őket még akkor is, ha a cserepezés a legnagyobb minőségben zajlott le otthonunkban.

A cserepezés esztétikus

A cseréptetők szép megjelenésükkel az épület stílusához és környezetéhez is igazodhatnak, hozzájárulva az épület összhatásához, épp ezért nem véletlen, hogy ennyien választják a cserepezés megoldását tetőfedés során.

A cserepezés környezetbarát megoldás is 

A cseréptetők anyaga természetes anyag, így környezetbarát megoldás. Ha tehát a környezetünk is fontos nekünk, akkor a cserepezés megoldása tökéletes választás lehet!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Tetőfedési segítségre van szüksége?

    X
    06303296065